Menu
Menu

Afgerond project: 14 woningen Mozartstraße te Wuppertal (DE)

Vastbau GmbH heeft een tijdloos ontworpen appartementencomplex gerealiseerd aan de Mozartstraße in Wuppertal (DE). Het appartementencomplex genaamd Casa Amadeus bestaat uit 14 woningen, waaronder 3- en 4-kamerwoningen en 2 penthouses. De appartementen variëren in woonoppervlakte van ca. 90 m² tot ca. 156 m².

Bij het ontwerpen van de appartementen hebben de architecten rekening gehouden met een breed scala aan woonwensen. Dit maakt dat de appartementen in Casa Amadeus geschikt zijn voor verscheidene doelgroepen zoals alleenstaanden, stellen en families.

In opdracht van Vastbau GmbH hebben wij de balkons van het appartementencomplex mogen voorzien van ca. 89 meter aan spijlbalustraden. Tevens hebben wij de trappen mogen voorzien van spijlbalustraden. Ook hebben wij de muurleuningen en de privacyschermen voor dit project mogen leveren en monteren.

 

Project:                           14 woningen Mozartstraße

Locatie:                           Wuppertal (DE)

Opdrachtgever:              Vastbau GmbH               

Status:                             Afgerond

14 woningen Mozartstraße te Wuppertal

Laatste nieuws

Userdag HiCAD en HELiOS met Draw2design
Userdag Straatman en Draw2design

Userdag HiCAD en HELiOS met Draw2design

26 maart 2019 - 8:31
Bij Straatman hechten we veel waarde aan de samenwerking met onze connecties. Daarom hebben wij samen met Draw2design een userdag georganiseerd. Deze userdag vond afgelopen [...]