Menu
Menu

Fulltime (Leidinggevend) Monteur buitendienst

Ga jij graag met je collega’s op pad om te werken aan uitdagende projecten?

Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een

Fulltime (Leidinggevend) Monteur buitendienst

Bij Straatman werken we in een team van gedreven specialisten en werken we samen aan slimme oplossingen op het gebied van balustraden, afscheidingen en trappen. Wij zijn dé partij die weet wat hoogwaardige afscheidingen kunnen doen voor het comfortabele gevoel van veiligheid in combinatie met het aanzicht. Straatman zorgt voor het advies, de engineering, de productie en de montage van het eindproduct.

Hoe ziet je functie eruit?
Als (leidinggevend) Monteur buitendienst ben je de contactpersoon tussen de klanten van Straatman en andere toeleveranciers. Samen met je collega’s, ga je in een team van 2 of 4 monteurs op pad door heel Nederland. Je levert en monteert de producten en zorgt hierbij voor een kwalitatief goede afwerking. Het inmeten, afwikkelen van klachten en service behoren ook tot je takenpakket.

Je plant de verschillende projecten vooruit en houdt hierbij rekening met de werkvoorbereiding, onderaannemers en opdrachtgever. Je zet jezelf en je collega’s zo optimaal mogelijk in, waarbij veiligheid en kwaliteit voorop staan. Samen met je team zorg je voor een tevreden klant!

Wat vragen we van jou?
– Je bent ambitieus en bij voorkeur een afgeronde mbo-opleiding;
– Je beschikt over een leidinggevend Vca-certificaat;
– Je bent flexibel en werkt graag op een bouwlocatie;
– Zelfstandig werken of in een team? Dit kun je beide;
– Je bent communicatief vaardig, proactief en klantgericht;
– Snel schakelen tussen diverse projecten is voor jou geen probleem.

Wat bieden we jou?
Een dynamische en uitdagende functie binnen een hecht en hardwerkend team. We hechten waarde aan orde en veiligheid en bieden je ruimte om je te blijven ontwikkelen. We kennen goede arbeidsvoorwaarden en bieden een passend salaris bij je kennis en ervaring (CAO Metaal & Techniek).

* verplichte velden