Menu
Menu

Fulltime lasser

Ga jij graag met je collega’s op pad om te werken aan uitdagende projecten?

Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een

Fulltime lasser

Bij Straatman werken we in een team van gedreven specialisten en werken we samen aan slimme oplossingen op het gebied van balustraden, afscheidingen en trappen. Wij zijn dé partij die weet wat hoogwaardige afscheidingen kunnen doen voor het comfortabele gevoel van veiligheid in combinatie met het aanzicht. Straatman zorgt voor het advies, de engineering, de productie en de montage van het eindproduct.

Hoe ziet je functie eruit?

Als lasser zal je onze afdeling productie ondersteunen en ben je zelfstandig aan het werk. Je bent voortdurend bezig met uitdagende projecten, geen dag is hetzelfde! Vanaf tekening maak je diverse staalconstructies, stel je onderdelen samen en last deze ook af. Straatman werkt met ‘rupsloos’ lassen, waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat.

De werkzaamheden bespreek je voor-, tijdens- en na je werk, samen met je leidinggevende. Naast het lassen, verricht je ook montage en assemblage werkzaamheden conform klantwens. Om het eindproduct te realiseren, behoren aftekenen, zagen, boren, slijpen en afbramen ook tot je werkzaamheden. Ten alle tijden ben je verantwoordelijk voor het correct aflassen en afwerken van het product en voer je controles uit.

Wat vragen we van jou?

– Je hebt bij voorkeur een opleiding in de (staal)bouw of werktuigbouwkunde;
– Je hebt ervaring met het lassen van staal (TIG/CO2);
– Je kunt tekeningen lezen en werkt nauwkeurig;
– Je bent bekend met de NEN1090 certificering en beschikt bij voorkeur over een Vca-certificering.

Wat bieden we jou?

Een dynamische en uitdagende functie binnen een hecht en hardwerkend team. We hechten waarde aan orde en veiligheid en bieden je ruimte om je te blijven ontwikkelen. We kennen goede arbeidsvoorwaarden en bieden een passend salaris bij je kennis en ervaring (CAO Metaal & Techniek).

* verplichte velden