Menu
Menu

Uitbreiding van ons team!

Het Straatman team heeft een nieuwe collega mogen verwelkomen. In dit artikel laten wij u graag kennis maken met:

Sven ter Woerds

Sven werkt elke zaterdag als Project Engineer op onze engineering afdeling. Samen met onze andere engineers ontwerpt en ontwikkelt Sven de 3D-modellen en 3D-tekeningen.

Artikel Sven ter Woerds

De kennismaking

Sven is vierdejaars student Werktuigbouwkunde. Hij wilde graag een baan vinden die aansluit op zijn kennis en ervaring. ”Na een tijdje te hebben gezocht op internet kwam ik op de website van Straatman terecht. Ik zag toen dat ze op zoek waren naar werknemers en stagiaires voor de afdeling engineering.” Al gauw was Sven enthousiast over Straatman en de vacature. ”Mijn interesse voor het bedrijf werd groter toen ik zag hoe innovatief en vooruitstrevend Straatman is.”

Eerste indruk

Sven nam contact op en al snel werd hij uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij Straatman. ”Tijdens mijn eerste gesprek kreeg ik een goed gevoel over het bedrijf. Ik merkte al snel dat ik vrijheid kreeg in het kiezen van mijn werkzaamheden. Er werd mij namelijk gevraagd wat ik graag wilde doen. Om een goed beeld van het bedrijf en de werkzaamheden te krijgen, heb ik toen een dag meegelopen.”  Tijdens de meeloopdag van Sven viel hem meteen op dat alle medewerkers heel behulpzaam en vriendelijk zijn. ”Dit heeft mij een rustgevend gevoel gegeven. Ook weet ik dat ik bij iedereen met mijn vragen terecht kan.”

”Ik wist dat er veel nieuwe dingen op mijn pad terecht zouden komen voordat ik echt productief kon zijn. Gelukkig krijg ik bij Straatman voldoende tijd om me te verdiepen in alle nieuwe werkzaamheden. Daarnaast vind ik de dingen die ik leer erg interessant en het levert mij extra kennis en ervaring op.”

Innovatief karakter

”Straatman is een innovatief bedrijf dat zich richt op innovatie. Deze innovatie zorgt ervoor dat de productie, de montage en de producten geoptimaliseerd worden.” De innovatieve visie van Straatman sluit aan op de werkwijze van Sven. ”Ik hou ervan om dingen te verbeteren en het bedrijf vervolgens steeds weer een stukje te zien groeien. Het innovatieve karakter van Straatman spreekt mij erg aan en geeft mij tegelijkertijd een extra motivatie.”

Sven, namens alle collega’s wensen we je veel succes en plezier toe bij Straatman!

Laatste nieuws

Uitbreiding van ons team!

Uitbreiding van ons team!

10 december 2018 - 12:14
Wij hebben een nieuwe collega mogen verwelkomen bij Straatman. In dit artikel stellen wij u voor aan: Stan Wopereis Stan is ons team komen versterken als productiemedewerker. Hij [...]
Stage lopen bij Straatman: Stan Miggelbrink
Stage lopen bij Straatman

Stage lopen bij Straatman: Stan ...

28 november 2018 - 11:18
Bij Straatman vinden we het belangrijk dat jonge mensen de kans krijgen om hun talent verder te ontwikkelen en zoveel mogelijk ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Op de [...]
Nieuwe opdracht: Yours blok A te Leiden
Impressie Campus Yours Leiden Blok A

Nieuwe opdracht: Yours blok A te Leiden

17 november 2018 - 10:26
Bouwcombinatie De Leidse Schans realiseert momenteel de 2e fase van het project Yours. Het project Yours betreft de realisatie van een studentencampus genaamd de ‘Leidse [...]
Uitbreiding van ons team!
Mark Tiggeloven

Uitbreiding van ons team!

8 november 2018 - 10:32
Wij hebben het Straatman team uitgebreid met een nieuwe collega op onze afdeling calculatie. In dit artikel stellen we u graag voor aan: Mark Tiggeloven Mark is sinds enkele [...]
Nieuwe opdracht: Slootdorpstraat te Amsterdam
Slootdorpstraat te Amsterdam - Straatman Balustraden en Trappen

Nieuwe opdracht: Slootdorpstraat te ...

26 oktober 2018 - 12:48
In opdracht van Stadgenoot gaat Van Wijnen Lelystad een appartementencomplex met 98 appartementen aan de Slootdorpstraat te Amsterdam realiseren. Dit project is een vervolg op de [...]
Nieuwe opdracht: Cruquius Binnenbocht te Amsterdam
Cruquius Binnenbocht te Amsterdam

Nieuwe opdracht: Cruquius Binnenbocht ...

16 oktober 2018 - 8:52
In opdracht van Amvest realiseert Koopmans Bouwgroep B.V. het project Cruquius Binnenbocht op het Cruquiuseiland te Amsterdam. Dit project bestaat uit drie verschillende [...]