Menu
Menu

Uitbreiding van ons team!

Wij hebben het Straatman team uitgebreid met een nieuwe collega op onze afdeling calculatie. In dit artikel stellen we u graag voor aan:

Mark Tiggeloven

Mark is sinds enkele weken werkzaam bij ons als Sales Engineer. Als Sales Engineer zorgt Mark ervoor dat het gehele proces omtrent het behandelen en begeleiden van de offerte-aanvraag tot aan de opdracht goed verloopt.

Mark Tiggeloven

De kennismaking

Mark heeft de opleiding commerciële economie gevolgd aan het Saxion te Enschede. Daarna heeft hij 9 jaar ervaring opgedaan als Sales Engineer in de binnendienst. ”Ik had veel geleerd bij mijn voormalige werkgever en ik stond ervoor open om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een ander bedrijf.”

Mark zag een vacature voorbijkomen van Straatman en wilde hier graag meer over weten. Vervolgens heeft hij het desbetreffende werving- en selectiebureau gebeld voor meer informatie. ”Ik ben toen in contact gekomen met Albert en Bart van Straatman. Ik werd uitgenodigd voor een gesprek en mocht een ochtend meelopen op de afdeling calculatie. Bovendien kreeg ik die ochtend een goede uitleg over het bedrijf en de werkzaamheden.” 

Straatman heeft een open bedrijfscultuur en een platte organisatiestructuur. Iedereen krijg de kans om zich te ontwikkelen en wordt betrokken bij verschillende aspecten binnen het bedrijf. Deze openheid en betrokkenheid is terug te zien in de inrichting van het kantoor.

Eerste indruk

Als Sales Engineer heeft Mark diverse werkzaamheden. Zo houdt hij zich bezig met het opstellen van offertes en het calculeren van verschillende projecten. Bovendien is hij samen met de andere collega’s het aanspreekpunt voor de klant. ”Ik vind het leuk om het contact met de klanten te onderhouden. Daarnaast vind ik het interessant om met een gedetailleerd project bezig te zijn. Ik voel me echt betrokken bij een project wanneer het project verdiepend is en uit veel onderdelen bestaat. Op dit moment ben ik bezig met detailtekeningen. Bij Straatman krijg ik de kans om me hierin verder te ontwikkelen. Tegelijkertijd krijg ik de vrijheid om mijn eerder opgedane kennis en ervaring toe te passen.”

Daarnaast is Mark tevreden over sfeer binnen Straatman en de begeleiding die hij krijgt. ”De afdeling calculatie ondersteunt mij goed en iedereen is bereid om elkaar te helpen. Er heerst een open en prettige werksfeer bij Straatman en mijn collega’s zijn vriendelijk.” 

 

Mark, namens alle collega’s wensen we je veel succes en plezier toe bij Straatman!

Laatste nieuws

Nieuwe opdracht: Yours blok A te Leiden
Impressie Campus Yours Leiden Blok A

Nieuwe opdracht: Yours blok A te Leiden

17 november 2018 - 10:26
Bouwcombinatie De Leidse Schans realiseert momenteel de 2e fase van het project Yours. Het project Yours betreft de realisatie van een studentencampus genaamd de ‘Leidse [...]
Nieuwe opdracht: Slootdorpstraat te Amsterdam
Slootdorpstraat te Amsterdam - Straatman Balustraden en Trappen

Nieuwe opdracht: Slootdorpstraat te ...

26 oktober 2018 - 12:48
In opdracht van Stadgenoot gaat Van Wijnen Lelystad een appartementencomplex met 98 appartementen aan de Slootdorpstraat te Amsterdam realiseren. Dit project is een vervolg op de [...]
Nieuwe opdracht: Cruquius Binnenbocht te Amsterdam
Cruquius Binnenbocht te Amsterdam

Nieuwe opdracht: Cruquius Binnenbocht ...

16 oktober 2018 - 8:52
In opdracht van Amvest realiseert Koopmans Bouwgroep B.V. het project Cruquius Binnenbocht op het Cruquiuseiland te Amsterdam. Dit project bestaat uit drie verschillende [...]
Nieuwe opdracht: Lage Bothof fase 2 te Enschede
Lage Bothof fase 2

Nieuwe opdracht: Lage Bothof fase 2 te ...

27 september 2018 - 10:34
Aan de noordzijde van de Lage Bothofstraat te Enschede wordt een modern appartementencomplex gerealiseerd. Het appartementencomplex zal bestaan uit 82 huurappartementen met [...]