Menu
Menu

Uitbreiding van ons team!

Wij hebben een nieuwe collega mogen verwelkomen op de afdeling Front Office. In dit artikel stellen wij u graag voor aan:

Gjylsim Krasniqi

Gjylsim ofwel Gjyl is ons team komen versterken als managementassistente op de afdeling Front Office. Als managementassistente voert ze o.a. taken rondom informatiemanagement uit.

De kennismaking

Voordat Gjyl bij Straatman kwam te werken heeft ze de opleiding directiesecretaresse/managementassistente niveau 4 op het Graafschap College te Doetinchem gevolgd. Na haar opleiding ging Gjyl op zoek naar een fulltime baan. ‘’Ik vond dat ik toe was aan een baan die aansluit op mijn opleiding. Voorheen werkte ik elk weekend als hulpkracht in verschillende winkels.’’

Al gauw werd Gjyl benaderd door een bemiddelingsbedrijf die haar aan Straatman voorstelde. ‘’In eerste instantie wist ik niet precies welke activiteiten Straatman uitvoerde. Ik ben me toen gaan verdiepen in de vacature en in Straatman. Het leek me toen meteen al een erg leuk bedrijf.’’

Straatman is een jonge en frisse organisatie die zich continu op elk vlak probeert te verbeteren.

Vervolgens werd Gjyl uitgenodigd voor een gesprek bij Straatman. Na dit gesprek werd ze nog enthousiaster over de functie en het bedrijf zelf. ‘’Ik had al gauw door dat je bij Straatman echt de ruimte krijgt om jezelf optimaal te ontwikkelen. Dit spreekt mij erg aan, omdat ik altijd open sta voor nieuwe dingen en mezelf continu wil verbeteren. Wat ik ook erg fijn vind is dat de functie precies aansluit op mijn opleiding.‘’ Daarnaast heeft Gjyl tijdens haar stage al ervaring opgedaan in de bouwbranche.

Eerste indruk

Voor haar functie als managementassistente voert Gjyl veel verschillende taken uit. Zo hoort het ontvangen en informeren van bezoekers, het verzorgen en uitwerken van correspondentie, het bijhouden van agenda’s en het beheren van de voorraadkasten tot de taken die ze uitvoert. ‘’Ik vind het erg leuk dat deze functie zo veelzijdig en uitdagend is. Ook kom ik elke dag met veel nieuwe mensen in aanraking; ik spreek dagelijks veel mensen via de telefoon. Daarnaast ontvang ik veel mensen op het bedrijf.’’

Bovendien spreekt het innovatieve karakter van Straatman Gjyl erg aan. ‘’Straatman is een jonge en frisse organisatie die zich continu op elk vlak probeert te verbeteren. Momenteel houd ik me bezig met het nieuwe ERP-systeem van Straatman. Ik vind dit een erg leuke uitdaging!‘’

Ook is Gjyl tevreden met haar werkplek en haar nieuwe collega’s. ”Het nieuwe pand ziet er mooi uit en mijn collega’s zijn erg vriendelijk. Ik werd meteen overal bij betrokken en iedereen is erg sociaal. Het is fijn dat ik bij iedereen terecht kan als ik een vraag heb.’’

Gjyl, namens alle collega’s wensen we je veel succes en plezier toe bij Straatman!

Laatste nieuws

Certificeringen: VMRG-partnerschap
Het ''Aangesloten bij VMRG'' logo

Certificeringen: VMRG-partnerschap

24 mei 2018 - 11:53
Straatman Balustraden en Trappen is aangesloten bij de VMRG (Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche). Straatman Balustraden en Trappen besteedt in elk ontwerp veel aandacht aan [...]
Willem van Beek over zijn stage bij Straatman

Willem van Beek over zijn stage bij ...

17 mei 2018 - 11:45
Bij Straatman vinden we het belangrijk dat jonge mensen de kans krijgen om hun talent verder te ontwikkelen en zoveel mogelijk ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Op de [...]
Nieuwe opdracht: De TOREN van Hoorn
De TOREN van Hoorn

Nieuwe opdracht: De TOREN van Hoorn

1 mei 2018 - 9:17
Dit project omvat de realisatie van een woontoren genaamd TOREN in Hoorn. De woontoren zal bestaan uit 67 luxe appartementen met uitzicht over het IJsselmeer en de binnentuin. In [...]
Cross Border Talent Program: Marten Duday

Cross Border Talent Program: Marten ...

25 april 2018 - 13:33
Straatman neemt deel aan het Cross Border Talent Program. Dit project is bedoeld voor bedrijven uit de grensregio met grensoverschrijdende ambities. De Cross Border Talent [...]
Afgerond project: Bikkersweg Blok 2 te Bunschoten

Afgerond project: Bikkersweg Blok 2 te ...

18 april 2018 - 11:54
Aan de Bikkersweg te Bunschoten heeft Van Wijnen Harderwijk naast het gezondheidscentrum het 2e blok gerealiseerd. Het gebouw staat op de plek van de voormalige bibliotheek in [...]

Vacatures

Bent u nieuwsgierig geworden naar de vacatures binnen onze organisatie? Bekijk hier onze huidige vacatures.

Werken bij Straatman