Menu
Menu

Nieuwe opdrachten: 70 appartementen in de wijk Bangert en Oosterpolder te Zwaag

Kuin B.V. gaat twee appartementengebouwen realiseren in de wijk Bangert en Oosterpolder te Zwaag. Het eerste appartementengebouw heet ”Hart van Bangert” en zal bestaan uit 40 appartementen. Het tweede appartementengebouw zal bestaan uit 30 appartementen en een gezondheidscentrum. 

Het appartementengebouw ”Hart van Bangert” is gelegen in het hart van Bangert en Oosterpolder en zal bestaan uit 2- en 3-kamerappartementen. De appartementen zullen in woonoppervlakte variëren van ca. 90 m² tot ca. 156 m².  Daarnaast zal elk appartement over een royaal balkon en een parkeerplaats in de parkeerkelder beschikken.

In opdracht van Kuin B.V. mogen wij onze producten voor de twee projecten van Kuin B.V in Bangert en Oosterpolder te Zwaag leveren en monteren. Zo zullen wij de balkons van de twee appartementengebouwen voorzien van in totaal 900 meter aan glasbalustraden met een zeefdruk. Tevens mogen wij de trapbalustraden en de muurleuningen voor in de trappenhuizen en de spiltrappen aan de galerij leveren en monteren.

Projecten                        

  •  40 appartementen “Hart van Bangert”
  • 30 appartementen en gezondheidscentrum in Bangert en Oosterpolder

Locatie:                               Zwaag

Opdrachtgever:                  Kuin B.V.

           

Bron afbeeldingen: Funda

70 appartementen Bangert en Oosterpolder te Zwaag

Laatste nieuws

Userdag HiCAD en HELiOS met Draw2design
Userdag Straatman en Draw2design

Userdag HiCAD en HELiOS met Draw2design

26 maart 2019 - 8:31
Bij Straatman hechten we veel waarde aan de samenwerking met onze connecties. Daarom hebben wij samen met Draw2design een userdag georganiseerd. Deze userdag vond afgelopen [...]