Menu
Menu

Binnenkort: digitale transformatie van onze werkvloer

Digitalisering gaat een steeds grotere rol spelen binnen Straatman. Na de komst van Shopfloor Control, een digitale informatievoorziening, op onze productieafdeling, zullen we nu ook steeds meer digitaal gaan werken op kantoor. Vanaf 22 mei gaan we beginnen met het digitaliseren van onze bedrijfsprocessen. Het overgaan op digitaal werken is voor ons een belangrijke efficiencyslag.

 

Snelheid en gemak

Het digitaliseren van bedrijfsprocessen zorgt voor veel voordelen op het gebied van informatie-uitwisseling. Zo is digitale informatie-uitwisseling, zowel intern als extern, veel sneller en gemakkelijker. Daarnaast is het delen van grote hoeveelheden informatie eenvoudiger. Dit zorgt voor flinke tijd- en kostenbesparingen.

Nauwkeurigheid en controle

Een ander belangrijk voordeel van digitaal werken is dat het verstrekken van informatie nauwkeurig gaat. Digitaal informatie verstrekken voorkomt dat gegevens verkeerd worden overgenomen.

Door de digitalisering van bedrijfsprocessen kunnen sommige gegevens in gekoppelde databestanden automatisch worden overgeschreven. Dit zorgt voor tijdbesparing en de kans op fouten wordt aanzienlijk gereduceerd.

Digitale hulpmiddelen

Aan de hand van een aantal digitale hulpmiddelen zullen we bij Straatman uiteindelijk overgaan op papierloos werken. Zo zullen alle medewerkers bij Straatman gaan werken met uitwisbare whiteboard notitieboeken en iPad’s.

Bovendien heeft Straatman afgelopen jaar een Smartboard aangeschaft. Dit is ook een uitstekend hulpmiddel voor het maken van notities en tekeningen tijdens vergaderingen. Het verwerken en opslaan van informatie en aantekeningen met behulp van deze hulpmiddelen is duurzaam en efficiënt. Zo reduceren deze hulpmiddelen de kosten voor kopiëren en fysieke opslag.

Laatste nieuws

Nieuwe opdracht: Cruquius Binnenbocht te Amsterdam
Cruquius Binnenbocht te Amsterdam

Nieuwe opdracht: Cruquius Binnenbocht ...

16 oktober 2018 - 8:52
In opdracht van Amvest realiseert Koopmans Bouwgroep B.V. het project Cruquius Binnenbocht op het Cruquiuseiland te Amsterdam. Dit project bestaat uit drie verschillende [...]
Nieuwe opdracht: Lage Bothof fase 2 te Enschede
Lage Bothof fase 2

Nieuwe opdracht: Lage Bothof fase 2 te ...

27 september 2018 - 10:34
Aan de noordzijde van de Lage Bothofstraat te Enschede wordt een modern appartementencomplex gerealiseerd. Het appartementencomplex zal bestaan uit 82 huurappartementen met [...]
Nieuwe opdracht: Pontkade te Amsterdam
Pontkade te Amsterdam

Nieuwe opdracht: Pontkade te Amsterdam

25 augustus 2018 - 13:35
Dit project betreft de realisatie van Pontkade, een ontwikkeling midden in het hart van NDSM, direct bij de pontaanlanding. Deze gebiedstransformatie maakt wonen op NDSM mogelijk [...]
Renovatie 6 flats Caenstraat te Doetinchem
Renovatie Caenstraat te Doetinchem

Renovatie 6 flats Caenstraat te ...

15 augustus 2018 - 9:03
De zes flats aan de Caenstraat te Doetinchem worden momenteel gerenoveerd. Het gaat in totaal om 342 appartementen die allemaal energiezuiniger zullen worden. Daarnaast wordt het [...]