Menu
Menu

Afgerond project: Staatsliedenbuurt Blok A-D te Sliedrecht

In opdracht van Tablis Wonen heeft BM Bouw B.V. een appartementengebouw in de Staatsliedenbuurt te Sliedrecht gerealiseerd. Het appartementengebouw bestaat uit 77 huurwoningen. Dit appartementengebouw is gerealiseerd in het kader van het verbeterproces van de wijk.

De indeling van de Staatsliedenbuurt en de woningen waren aan vernieuwing toe en daarom is de wijk aangepakt door middel van nieuwbouw, renovatie en herstructurering.

In opdracht van BM Bouw hebben wij ca. 40 meter aan lamellen trapbalustraden mogen leveren en monteren. Ook hebben wij de balkons van ca. 240 meter aan glasbalustraden mogen voorzien. Tevens hebben wij 490 meter aan spijlbalustraden voor de galerijen geleverd en gemonteerd. Daarnaast hebben wij 31 privacyschermen, de muurleuningen, spil- en steektrappen, de kooien en de poorten voor dit project mogen leveren en monteren.

 

Project:                               Staatsliedenbuurt Blok A-D

Locatie:                               Sliedrecht

Opdrachtgever:                  BM Bouw B.V.

Status:                                 Afgerond

Laatste nieuws

Userdag HiCAD en HELiOS met Draw2design
Userdag Straatman en Draw2design

Userdag HiCAD en HELiOS met Draw2design

26 maart 2019 - 8:31
Bij Straatman hechten we veel waarde aan de samenwerking met onze connecties. Daarom hebben wij samen met Draw2design een userdag georganiseerd. Deze userdag vond afgelopen [...]