Menu
Menu

Dare to join us!

Op het moment heeft Straatman verschillende vacatures open staan. Ben jij op zoek naar een functie binnen ons jonge enthousiaste team van experts op het gebied van balustraden en trappen, dan komen wij graag met jou in contact!

 

Project engineer
In deze dynamische functie ben je verantwoordelijk voor het gehele project, van ontwerpfase tot het begeleiden en bewaken van de uitvoering. Er wordt gewerkt volgens het BIM protocol. Deze maatwerkprojecten worden in verschillende stadia vertaald naar vooruitstrevende hek- en trapconcepten, door middel van 3D tekeningen. Je werkt samen met 8 enthousiaste collega engineers. Je maakt detail-,overzicht- en productietekeningen. Daarnaast ben je bekend met het uittrekken en bestellen van materiaal, productie/montagelijsten. Je bent het interne aanspreekpunt voor het project en je onderhoud tevens contacten met klanten en toeleveranciers.
meer informatie en reageren…

 

Project engineer (trainee/stage/afstuderen)
In deze dynamische functie ben je verantwoordelijk voor het gehele project, van ontwerpfase tot het begeleiden en bewaken van de uitvoering. Er wordt gewerkt volgens het BIM protocol. Deze maatwerkprojecten worden in verschillende stadia vertaald naar vooruitstrevende hek- en trapconcepten, door middel van 3D tekeningen. Je werkt samen met 8 enthousiaste collega engineers. Je maakt detail-,overzicht- en productietekeningen. Daarnaast ben je bekend met het uittrekken en bestellen van materiaal, productie/montagelijsten. Je ben het interne aanspreekpunt voor het project en je onderhoud tevens contacten met klanten en toeleveranciers.
Meer informatie en reageren…

 

Straatman-15018-Thorbecketoren-Den-Haag-(2)-Glasbalustrade

Laatste nieuws

Nieuwe website!
Dare-to-go-Higher-web

Nieuwe website!

1 juni 2017 - 14:37
In de huidige tijd van innovatie en nieuwe technieken moet je als bedrijf zorgen dat je deze nieuwste technieken bijhoudt. Straatman doet dat niet. Nee, wij proberen altijd de [...]
Het Young Talent Team van Straatman

Het Young Talent Team van Straatman

17 mei 2017 - 15:33
Het personeel van Straatman is de laatste tijd uitgebreid met jong talent. Wij vinden het belangrijk dat jonge mensen de kans krijgen om hun talent verder te ontwikkelen en [...]

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig geworden naar Straatman als werkgever?
Neem contact met ons op

Contact